Hirdetés
. Hirdetés

Letölthető az Adobe Bridge frissítése

|

A CS3-as verzió második bétája mellett kipróbálható a Flash alapú online streaming mérföldköveként beharangozott Media Encoder is.

Hirdetés

A felhasználóktól érkező visszajelzések kiértékelése után az Adobe kiadta az Adobe Bridge CS3 második bétaverzióját. A programban olyan újítások és javítások kaptak helyet, mint a Flat View a jobb áttekinthetőség kedvéért, több monitor használatának támogatása, egyes memóriakezelési hibák kijavítása, valamint a nagyító eszköz (Loupe Tool) funkcióinak bővítése. A Bridge CS3 béta frissítését az Adobe Labs oldalról tölthetjük le. Az Adobe Bridge CS3 egyébként nem lesz része az új Adobe Creative Suite CS3 programcsomagnak, a cég tervei szerint önálló alkalmazásként lesz majd elérhető.

Az Adobe Flash Media Encoder technológiát élő események (sportversenyek, koncertek, előadások és egyéb rendezvények) közvetítésére fejlesztették ki az Adobe szakemberei. A hang- és képanyag élő közvetítése (streaming) a Flash Media Server (FMS) vagy a Flash Video Streaming Service (FVSS) szolgáltatásokon keresztül lehetséges. Az Adobe Flash Media Encoder jó minőségben, Flash Video (VP6) formátumban képes továbbítani a képet és a hangot. Az Adobe Labs oldalról letölthető bétával most mi is kipróbálhatjuk, mire képes az alkalmazás a gyakorlatban. Az Adobe szakemberei ezzel a technológiával kapcsolatban is várják a felhasználók javaslatait, ötleteit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.