Hirdetés
. Hirdetés

Letölthető az Internet Explorer 7

|

Az Internet Explorer 7 RC1, vagyis a böngésző első kiadásra jelölt verziója technikailag már majdnem azonos a program végleges változatával.

Hirdetés

"Könnyebben kezelhető és biztonságosabb programot akartatok, mi pedig hallgattunk rátok" - hirdeti a Microsoft vonatkozó weboldala. Hogy valóban így van-e, azt most mindannyian kipróbálhatjuk, ha letöltjük a frissen megjelent, hivatalosan Internet Explorer Release Candidate 1 névre hallgató 7.0.5700.6 verziószámú alkalmazást. Az új szoftver gyakorlatilag az IE7 végleges állapotát tükrözi, teljesen funkciókész, javítani már csak a tesztek során felmerülő esetleges hibákat kell majd. A fejlesztők által közzétett lista azokat a legfontosabb korrekciókat sorolja fel, amelyeket az RC1-es változat már tartalmaz.

Az Internet Explorer 7 RC1 Windows XP SP2, Windows x64 és Windows Server 2003 rendszerekhez tölthető le, a korábbi béta verziók arab, angol, finn, német és japán nyelvén kívül most már spanyol és francia nyelven is.A telepítőprogramba automatikus eltávolító funkciót is beépítettek. Ez azt jelenti, hogy az új telepítő érzékeli és eltávolítja a régebbi verziókat, még akkor is, ha közben valamilyen módon töröltük a visszaállítási fájlokat.

A Microsoft ígérete szerint az Internet Explorer 7 RC1 teljesítmény, stabilitás, biztonság és kompatibilitás terén jelentős javulást mutat a korábbi verziókhoz képest. Többek között tetszetősebb és átgondoltabb kezelőfelülettel, a füles böngészés lehetőségével, beépített keresővel, integrált RSS-olvasóval és fejlett nyomtatási lehetőségekkel indul majd harcba a felhasználók kegyeiért. Az Internet Explorer 7 várhatóan az év végén jelenik majd meg, ám jelenleg úgy tűnik, a végleges verzió kiadása előtt a vállalat mindenképpen kihoz még egy másik próbaverziót is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.