Hirdetés
. Hirdetés

Life Long Learning - bullshit nélkül

|

Az egyik legdinamikusabban bővülő magyar fejlesztőcsapat, a BalaBit az oktatásban visszatért a gyökereihez, az open source-hoz. A BME Q épületének nagy előadójába ingyenes tréningre várják a tanulni kívánó egyetemistákat és gyakorló fejlesztőket.

Hirdetés

Az Open Academy nevű sorozat első monstre előadásblokkja május 26-án lesz. Az előadások 17 órakor kezdődnek, és egy 20 perces szünettel tartanak 21 óra 40-ig. Az eszmecserét utána a Zöld Pardonban lehet folytatni, ahová a résztvevők ingyenesen mehetnek be. A rendezvényt a BME a korszerű 400 fő befogadására alkalmas előadóteremmel és egy előadóval is segíti: Dr. Forstner Bertalan adjunktus lesz az esemény első előadója, aki a multiplatform mobil fejlesztésekről beszél majd. Bár az előadások többségét a BalaBit munkatársai tartják, az Open Academy nem a cég marketingtevékenysége: a cél az oktatás, a gyakorlati munkában szerzett tapasztalatok bemutatása. Persze nem minden önös érdek nélkül: az oktatók inspiratív és provokatív kérdéseket várnak, melyekből ők is tanulhatnak.

A tréning ingyenes, tehát nem lesz pogácsa, üdítő és kávé. Azért a késői kezdés, hogy a már dolgozó programozók is látogathassák az előadásokat. A május 26-i elődások: Multiplatform mobil fejlesztések (Dr. Forstner Bertalan - egyetemi adjunktus, BME AAIT); Hogyan optimalizáljunk C/C++ kódokat? (Illés Márton termékmenedzser, BalaBit); Verziókövető rendszerek alkalmazása fejlesztési projektekben (Gyöngyösi Péter fejlesztő, BalaBit); Webműves Kelemen tanácsai, avagy mi kell a PHP falába? (Buherátor, a Buhera blog szerzője); Hogy kerül a csizma az asztalra? A HTML 5 és a JavaScript (Magyar Attila és Györkő Péter fejlesztők, BalaBit); Agilis/SCRUM fejlesztés (Bakonyi András folyamat mérnök, BalaBit).

Regisztrálni a rendezvény weboldalán lehet.

Az előzetes tervek szerint az előadásokat lapunk videóra rögzíti, és egy későbbi időpontban elérhetővé tesszük a Computerworld TV weboldalán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.