Hirdetés
. Hirdetés

Liferay Marketplace - célzottan nagyvállalati igényekre

|

Megnyílt a piactér a nagyvállalati felhasználók és fejlesztők előtt.

Hirdetés

Liferay Marketplace
Liferay Marketplace

A napokban elérhetővé vált a Liferay Marketplace, mely jelenleg több mint 70, a cég által fejlesztett nagyvállalati alkalmazást és grafikus dizájnt kínál. Megnyitása és a független fejlesztők meghívása mérföldkő abban a 12 éves globális fejlődési folyamatban, melynek során a Liferay a nagyvállalati felhasználók számára transzparens és agilis IT üzleti környezetet épített ki. Felhasználói mostantól nyílt adatbázisból tölthetnek le, értékelhetnek és telepíthetnek alkalmazásokat lokális Liferay szerverükre, mely üzleti és műszaki felhasználók számára is gyors és egyszerű testreszabást és bővítést tesz lehetővé.

A Liferay Marketplace új értékesítési csatornát biztosít fejlesztői közössége számára. E csatorna révén a fejlesztők globálisan több mint 500.000 Liferay szerveren jelennek meg automatikusan. Félmilliónál több végfelhasználó láthatja kiemelve a legnépszerűbb alkalmazásokat, kereshet, böngészhet témakörök szerint, kap instant betekintést az egyes alkalmazások leírásába, felhasználói visszajelzéseibe és értékelésébe. Ezeket az alkalmazásokat a végfelhasználók letölthetik és megvehetik; számos független IT szolgáltató már megkezdte egyedi alkalmazásainak piactérre való adaptációját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.