Hirdetés
. Hirdetés

Magasabb teljesítményfokozat az új HyperX SSD-kkel

|

A HyperX®, a Kingston® Technology divíziója bejelentette a FURY RGB SSD és a SAVAGE EXO SSD piaci bevezetését.

Hirdetés

A márka olyan innovatív, kiváló minőségű tárolómegoldások fejlesztésére törekedett az új SSD-kel, amelyek kielégítik a különféle felhasználói igényeket. A FURY RGB SSD azoknak a gamereknek készült, akik szeretnék még gyorsabban és zökkenőmentesebben betölteni a játékokat, miközben több színnel és LED-világítással teszik trendibbé felszerelésüket.

Hirdetés

A SAVAGE EXO SSD pedig egy nagy teljesítményű külső meghajtó, amelyet alkalmazások tárolására és közvetlenül az eszközről történő gyors futtatására használhatnak a játékosok. Mindkét SSD 3D NAND technológiát alkalmaz a hatékonyabb energiafelhasználás és tartósság érdekében, miközben magas írási és olvasási sebességet biztosít - tízszer gyorsabbat, mint egy 7200RPM fordulatszámú merevlemez.1

Az új FURY RGB és SAVAGE EXO SSD-k sokféle játékalkalmazás igényeinek megfelelő, nagy teljesítményű tárolómegoldásokat kínálnak a PC-gamerek, az overclockerek és a rendszerépítők számára, amelyek többek között az alábbi előnyöket nyújtják:

- Továbbfejlesztett vizuális élmény: az 550 MB/s olvasási és a 480 MB/s írási sebességű1 FURY RGB SSD fokozott vizuális élményt nyújt a játékhoz, a PC-k "túlhúzásához" és a házilag épített rendszerekhez. Lenyűgöző megjelenésű fénysora dinamikus, testre szabható RGB-fényeffektusokat kínál.2 Ezenfelül az RGB-megvilágítást támogató alaplapokkal és egyéb RGB-eszközökkel3 kompatibilis SSD láncba kapcsolható az RGB-effektusok szinkronizálásához. A meghajtó 240, 480 és 960 GB kapacitással érhető el4 különállóan vagy fejlesztőcsomag részeként.

- Gyors külső tárolás: a 480 GB vagy 960 GB kapacitással elérhető4 SAVAGE EXO SSD ideális azon felhasználók számára, akik játékok biztonsági mentéséhez, videószerkesztéshez és más, elsősorban gyorsaságot igénylő feladathoz keresnek külső tárolót. Olvasási sebessége 500 MB/s, írási sebessége pedig 400 MB/s,1 így a piacon elérhető konzolokhoz képest 20 százalékkal gyorsabban tölti be az adatokat.6 Egyszerűen csatlakoztatható Windows és Mac rendszerhez egyaránt, de USB 3.1 Gen 2 csatlakozón keresztül XBOX One-nal és PS4-gyel is kompatibilis5. A meghajtó súlya mindössze 56 gramm, kompakt és vékony kialakításának köszönhetően könnyen hordozható, így praktikus megoldás gyors adattároláshoz és adatátvitelhez útközben.  

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.