Hirdetés
. Hirdetés

Magyar Dokumentumkezelési Díj - Elismerjük a hétköznapok hőseit: keressük a példamutató felhasználókat

|

Az adminisztráció napjainkban a jól szervezett, piaccal, ügyfelekkel kapcsolatos információkat és azok hatékony kezelését jelenti - a jól működő üzleti folyamatokat, és azok jövedelmező kiszolgálását, támogatását, ahol a szervezet képes gyorsan reagálni a változó piaci igényekre.

Hirdetés

Magyar Dokumentumkezelési Díj - Hétköznapi hősök: keressük a példamutató felhasználókat

Hirdetés

A világ alaposan megváltozott körülöttük. Aki még mindig azt hiszi, hogy az üzleti folyamatok adminisztrációja, a dokumentumkezelés, iratkezelés, ügyvitel egyfajta aktatologatást jelent - az alaposan téved.

A dokumentumkezelés napjainkban a jól szervezett, piaccal, ügyfelekkel kapcsolatos információkat és azok hatékony kezelését jelenti - a jól működő üzleti folyamatokat, és azok hatékony kiszolgálását, támogatását, ahol a szervezet képes gyorsan reagálni a változó piaci igényekre. A jó adminisztráció, a dokumentumkezelés az ügyfelek ismeretét is jelenti, ahol az ügyfelek vásárlási szokásairól minden rendelkezésre áll, ezért jövedelmezőbben lehet megkeresni, megtartani őket. A hatékony adminisztráció a törvényes működést jelenti, ahol nincs elveszett számlák miatt milliós bírság.

A dokumentumkezelés a jövőt jelenti: a fenntartható, környezetbarát működést - amelyet az ügyfelek magasabb árral is elismernek.

Magyar Dokumentumkezelési Díj
Magyar Dokumentumkezelési Díj

A Magyar Dokumentumkezelési Díjon (MDD) belül külön pályázati kategória került kiírásra a FELHASZNÁLÓK számára.

Magyar Dokumentumkezelési Díj a Computerworldön

Felhasználói kategória - Meghatározó, befolyásoló személyek számára

Külön pályázati kategória kerül kiírásra az üzleti folyamatok és adminisztrációjának (dokumentumkezelési, iratkezelési, ügyvitel...) felhasználói számára. Olyan felhasználók elismerését célozzuk, amelyek sikeresen közreműködtek egy vagy több szervezet rendszerének törvényi megfeleltetéséért, a szisztéma kialakításában, működtetésében, hatékonyságának növelésében.

Minden nagykorú magyar állampolgár jelölhet és jelölhető. Minden magyar bejegyzésű, székhelyű szervezet képviselője jelölhet más személyt.

A jelölés alkalmával meg kell adni a jelölt nevét és a jelölés indoklását, a tevékenység leírását - maximum 2 A/4 oldal terjedelemben. Beküldendő elektronikusan az Magyar Dokumentumkezelési Díj címre. Örömmel vesszük jelentkezésének előzetes jelzését és kérdéseit: Fodor Zoltán, 06/30/600 31 26.

A meghatározó személyiségnek nem kell okvetlen országos ismertséggel rendelkeznie vagy tevékenykednie, elegendő egy régióban vagy akár egyetlen szervezetnél hatást gyakorolnia. A Díj pénzjutalommal nem, oklevél átadásával jár.

Felhasználói kategória - Versenyképesség, környezeti hatás felhasználó szervezetek, cégek számára

Külön pályázati kategória kerül kiírásra üzleti adminisztrációs (dokumentumkezelési, iratkezelési, ügyviteli, vállalatirányítási...) szolgáltatások FELHASZNÁLÓ szervezetek számára. Olyan felhasználó cégek pályázatát várjuk, akik sikeresen bevezettek és szerződéses keretek között használnak egy hazai szolgáltató által biztosított üzleti adminisztrációs (dokumentumkezelési, iratkezelési, ügyviteli, vállalatirányítási ... rendszert) és ez jelentős, a költséghatékonyságban vagy versenyképességben kimutatható előnyöket biztosított a vállalatuk számára.

A Díjazott (magánszemély és cég, szervezet) időkorlátozás nélkül jogosult az elnyert elismerés viselésére, illetve a Díj elnyerésének feltüntetésére kommunikációjában - az elnyerés évének feltüntetésével.

Pályázzon MOST! Amennyiben Önt nem érinti - kérjük, hogy hívja fel munkatársa, üzleti partnere figyelmét - köszönjük!

Magyar Dokumentumkezelési Díj a Computerworldön

Fodor Zoltán
szakmai felelős
06/30/600 31 26
Magyar Dokumentumkezelési Díj levelezés >>>

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.