Hirdetés
. Hirdetés

Magyar Dokumentumkezelési Díj: Keressük az Év Dokumentumkezelő Rendszere verseny zsűrijét

|

Üzleti folyamat és adminisztráció - szállítóknak, fejlesztőknek, szolgáltatóknak és felhasználóknak. Dokumentumkezelés, ügyvitel, vállalatirányítás, ERP, CRM, könyvelés...

Hirdetés

Magyar Dokumentumkezelési Díj: Keressük az Év Dokumentumkezelő Rendszere verseny zsűrijét

Üzleti folyamat és adminisztráció - szállítóknak, fejlesztőknek, szolgáltatóknak és felhasználóknak. Dokumentumkezelés, ügyvitel, vállalatirányítás, ERP, CRM, könyvelési rendszer....

Hirdetés

A Magyar Dokumentumkezelési Díj verseny célja, hogy olyan GYAKORLATI megoldásokat mutasson be szélesebb körben, amelyek révén a szervezetek növelhetik teljesítményüket, vagy jobban helytállhatnak az elhúzódó válság időszakában is.

Keressük a Magyar Dokumentumkezelési Díj verseny zsűrijét

A Magyar Dokumentumkezelési Díj kezdeményezés célja, hogy ráirányítsa a vállalatok, szervezetek figyelmét a sikeres üzleti folyamat támogató és adminisztrációs (dokumentumkezelés, vállalatirányítás, ügyvitel...) megoldások, rendszerek, szolgáltatások és a fenntartható, környezettudatos működés fontosságára. A díjon keresztül bemutatásra kerül, hogy a különböző megoldások és technológiák hogyan segíthetik az értékesítés, eredményesség, szervezeti érték növelését.

Magyar Dokumentumkezelési Díj
Magyar Dokumentumkezelési Díj

Már meglevő zsűritagjaink mellé olyan FELHASZNÁLÓKAT keresünk a Verseny zsűrijébe, akik kimondottan ezen a területen dolgoznak (dokumentumkezelés, iratkezelés, folyamatszervezés, szervezetfejlesztés, vállalatirányítás, ügyvitel stb.) VAGY csak egyszerűen érdeklődnek a terület iránt, szeretnék szakmai ismereteiket és kapcsolataikat bővíteni (networking).

Magyar Dokumentumkezelési Díj kiírása és jelentkezési lap: Fodor Zoltán rendezvény felelős, 06/30/600 31 26

A zsűrizés iránt érdeklődő felhasználók legyenek kedvesek szándékukat jelezni szóban vagy írásban: Fodor Zoltán, szakmai igazgató, 06/30/600 31 26, Magyar Dokumentumkezelési Díj e-mail. Az érdeklődők részletes tájékoztatást kapnak magáról a Versenyről, az értékelési szempontrendszerről, az ütemezésről, illetve magáról a zsűrizés, döntéshozatal várható feladatairól.

Ha érdekli Önt a lehetőség, de nem tudja, hogy szóba jöhet-e zsűritagként, vagy megéri-e, érdemes-e résztvennie, kérjük, hogy tegye fel kérdését telefonon vagy írásban: Fodor Zoltán, szakmai felelős, 06/30/600 31 26.

A zsűri kiválasztásánál prioritást élveznek a CW Akadémia bármely képzésének végzett és jelenlegi hallgatói - ugyanakkor nem szeretnénk egyfajta látásmódot érvényesíteni kizárólagosan, így a részvételi lehetőség mindenki (felhasználó, ügyfél) számára nyitott.

Ha Önt nem érdekli, de tud valakiről, aki szívesen élne a páratlan szakmai lehetőséggel – kérjük, hogy hívja fel ismerőse, munkatársa, partnere figyelmét az Év Rendszere Versenyre – köszönjük!

Magyar Dokumentumkezelési Díj a Computerworldön

Kapcsolat, kérdés, visszajelzés:
Fodor Zoltán
fodor.zoltan.skype
30/600 31 26
Magyar Dokumentumkezelési Díj e-mail

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.