Hirdetés
. Hirdetés

Magyar szoftverek sikerei Dubajban és Tajvanon

|

Az elsősorban mobilkommunikációs szoftverek fejlesztéséről ismert magyar ITware a tajvani Taitronics és a dubaji GITEX kiállítást új partneri kapcsolatokkal és számos megrendeléssel zárta.

Hirdetés

A GITEX a Közel-Kelet egyik legnagyobb informatikai kiállítása és kereskedelmi vására, melyen idén az ITware Kft. két legújabb termékét, az AGENTware értékesítés támogató mobilalkalmazást és a MANUware gyártáskövető szoftvert ismertette meg a látogatókkal. A két újdonság mellett a FLEETware flottakövető rendszer is figyelmet kapott: utóbbi iránt többek között az algériai hadsereg és a dubaji rendőrség képviselői is érdeklődtek.

A tajvani Taitronics-on is bemutatott ITware mérésadatgyűjtő rendszert, a Kojimori-t Japánban már most is 160 helyen – többek között gyógyfürdőkben, síközpontokban és az élelmiszeriparban – használják sikerrel. A mostani kiállítás után a közeljövőben elkezdődhet a Kojimori továbbfejlesztése, más eszközökre, például napkollektorokra és spektrométerekre is.

„Azért veszünk részt minden évben a világ jelentősebb szakmai fórumain, hogy partnereink testközelből is megismerhessék legfontosabb fejlesztéseinket. Ezeken a rendezvényeken a konkrét üzletkötések mellett számtalan új tapasztalatot szerzünk, és fontos visszajelzéseket kapunk alkalmazásainkról, a felhasználói igényekről. A Taitronics és a GITEX is beváltotta a hozzá fűzött reményeket, több megrendeléssel tértünk haza és potenciális együttműködőpartnereket is megismertünk. Bízunk benne, hogy a későbbiekben a fejlesztéseink és az értékesítési lánc kiépítése során is sikeresek lesznek az új arab és távol-keleti kapcsolatok.” – mondta el Dankó Sándor, az ITware Kft. ügyvezető igazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.