Hirdetés
. Hirdetés

Magyar válasz a jövő számítógépére

|

Munkatársaink a helyszínen tekintették meg a különleges eszközt, amelynek hivatalos promócióját őszre tervezik.

Hirdetés

A Mobilia-artica formatervezők által vezetett belsőépítészeti vállalkozás, amelynek egyik fejlesztési ága az egyedi elképzelések kereskedelmi megjelenítésének és az ahhoz szükséges installációs környezet biztosításának megoldásain dolgozik. Júniusban már beszámoltunk róla, hogy a vállalkozás multitouch technológiára alapuló eszközt állított elő, ami a Microsoft néhány hónappal ezelőtt bejelentett Surface számítógépét vagy az Apple iPhone-t is eszünkbe juttathatja. Munkatársaink most elkerekedtek, és a helyszínen is megnézték a különleges eszközt, a látogatásról pedig az alábbi videoanyagot készítették

multitouch.jpg
A videó a képre kattintva érhető el.
.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.