Hirdetés
. Hirdetés

Magyarul is elérhető a Vista SP1

|

A Microsoft mindenféle nagyobb hírverés nélkül kiadta a szervizcsomag minden nyelvet támogató, úgynevezett „All Language” változatát.

Hirdetés

Az eredeti ötnyelvű (angol, német, francia, spanyol és japán) frissítőcsomag megjelenése után pár héttel immáron letölthetők a Vista által támogatott összes nyelvet tartalmazó szervizcsomagok is. Sajnos a letöltéssel egyszerre megkapjuk az összes nyelvet – köztük a magyart is –, válogatni nincs lehetőségünk. A Microsoft emiatt is azt ajánlja, hogy aki csak egy gépre kívánja telepíteni az SP1-et, az inkább várja meg, amíg a Windows Uddate-en keresztül elérhetővé válik a számára szükséges nyelvű csomag. Ez jóval kisebb mint a „mindent egybe” telepítő, ezért jóval gyorsabban tölthető le.

 

A letölthető, többnyelvű SP1 telepítőcsomagok:

  • 32 bites változat (önálló telepítő), 544 MB
  • 64 bites változat (önálló telepítő), 873 MB
  • 32 bites változat (CD-re írható lemezkép), 544 MB

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.