Hirdetés
. Hirdetés

Május végi Adobe-újdonság

|

Az Acrobat Connect 7 Pro webkommunikációs szoftver új funkciókat kínál a konferenciák és e-learning területén.

Hirdetés

Az Adobe bejelentette az Acrobat Connect Pro webkonferencia és e-learning szoftvermegoldás legújabb, 7-es verzióját, melynek segítségével virtuális kurzusokat és tárgyalótermeket hozhatunk létre. A Flash technológia révén bármilyen operációs rendszert és böngészőt használhatunk, de nincs szükség speciális szoftver letöltésére és telepítésére sem.

Az Acrobat Connect 7 Pro lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők csoportokba szerveződjenek, és külön virtuális szobákban folytassák a megbeszélést vagy a tanórát. A szoftver gazdag multimédiás eszközöket kínál, például könnyen beilleszthetjük videóinkat az előadásba. Az Adobe Presenter új verziójával interaktív, dinamikus, Flash alapú prezentációkat és kvízeket hozhatunk létre. A Presenter újdonságai közül az egyik legfontosabb, hogy a prezentációkat mobileszközökre és Adobe PDF formátumba is elmenthetjük.

Az élő online előadásokat rögzíthetjük, szerkeszthetjük és archiválhatjuk. A szoftver összekapcsolható az üzenetküldő (instant messaging) rendszerekkel is. A megoldás teljesítményszabályzó, statisztikai, szervező és ellenőrző eszközökkel bővült. A szoftver összeköthető a Blackboard és a SumTotal LMS (Learning Management System) rendszereivel.

Az Acrobat Connect 7 Pro várhatóan 2008. május végén jelenik meg angol, francia, német, spanyol, dán, olasz, portugál, japán, koreai és kínai nyelven. A szoftvernek bérelhető és megvásárolható változata is lesz, pontos árát például a licenctípus, a konkurens felhasználók száma és a technikai támogatás jellege befolyásolja.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.