Hirdetés
. Hirdetés

Májustól elérhető lesz az Office 2010

|

A Microsoft ma elkészült az Office 2010, a SharePoint 2010, a Visio 2010 és a Project 2010 végleges, gyártásra kész verziójával.

Hirdetés

Ez az úgynevezett RTM (Release To Manufacturing) verzió a szoftvertermékek kiadás előtti állapota, a fejlesztési folyamat utolsó, béta verziót követő állomása.

A béta verziók tavaly novemberi bejelentése óta világszerte több mint 7 millió ember töltötte le és ötezernél is több vállalat, valamint partner vette használatba a négy terméket. A szoftvercég szerint az ő visszajelzéseik is hozzájárultak ahhoz, hogy ezek a programok a PC-n, a telefonon és a böngészőben egyaránt a legjobb irodai szoftverek legyenek.

Az Office 2010, a SharePoint 2010, a Visio 2010, a Project 2010, valamint kapcsolódó alkalmazásaik a mennyiségi licenccel rendelkező vállalatok számára május 12-től, az otthoni felhasználók számára pedig - magyar nyelven - ősszel válnak elérhetővé.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.