Hirdetés
. Hirdetés

Már 40 millióan használják a Vine-t

|

A Twitter viszonylag új szolgáltatása egyre csak népszerűbb lesz.

Hirdetés

Az Instagram Video elindulását követően egyeseknek kétsége támadt a Vine sikerével kapcsolatban. Volt, aki egyenesen úgy gondolta, hogy ezzel vége is a Twitter ötletének, és jobb, ha lehúzzák a rolót, mivel a riválisnak jóval nagyobb a felhasználói tábora. 

Hirdetés

A valóságban a helyzet másképp alakult, a Vine-t mostanra pedig több mint 40 millióan használják. A Twitter szerint ez a közösség lenyűgöző, és folyamatosan alkotásra ösztönzi a fejlesztőket. A hivatalos bejegyzést aztán néhány óra alatt több ezerszer tweetelték újra. 

A 40 milliós felhasználói tábor pedig talán azért a leginkább lenyűgöző, mert a szám idén júniusban még csak 13 milliónál tartott. Gyakorlatilag kétségtelen, hogy az androidos Vine app kiadása óriásit lendített a szolgáltatás népszerűségén. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.