Hirdetés
. Hirdetés

Már elő lehet fizetni az Office-ra

|

Véget ért az Office 365 bétaidőszakat, így éles üzembe váltott a BPOS utódja.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette a vállalat legújabb számítási felhőn alapuló szolgáltatásának, az Office 365-nek a megjelenését. Így a tegnapi naptól kezdve az Office 365 negyven országban érhető el, köztük Magyarországon is. Segítségével a felhasználók egy előfizetési díj fejében szert tehetnek a Microsoft irodai programcsomagjára, az Exchange Online levelező- és naptár-szolgáltatásra, a SharePoint Online csoportmunka megoldásra és a Lync Online egységes kommunikációjára.

 

 



A redmondi szoftvercég tájékoztatása szerint a szolgáltatást, melynek béta változata 2010-ben indult, az eltelt néhány hónap alatt több mint 200 000 szervezet próbálta ki. Az Office 365-öt használó szervezetek pedig már eddig is jelentős eredményeket értek el a csoportmunka terén, ugyanis informatikai költségeik akár 50 százalékkal is csökkentek.

„Az Office 365 megjelenése nagy lehetőség a magyar vállalkozások számára is, mert gyakorlatilag nulla, vagy nagyon alacsony kezdő beruházással, jól tervezhető havidíj mellett ugyanolyan csoportmunka-szolgáltatásokra tehetnek szert, mint a legnagyobb multinacionális vállalatok” – mondta Nagy Levente, a Microsoft Magyarország Office üzletágának vezetője. „Ez a kis- és közepes vállalkozások számára kiugrási lehetőséget jelent, hiszen világszínvonalú eszközökkel dolgozhatnak – a nagyobbak számára pedig sokféle költség és erőforrásbeli optimalizálást tesz lehetővé.”

 

 

 

 

Ellenőrizhető szolgáltatások


Office 365 partnerek


A Microsoft rendszerintegrátorokból, szoftverfejlesztő vállalkozásokból, viszonteladókból és más partnerekből széleskörű partnerhálózatot épít az Office 365 köré. Ma ez a hálózat jelentősen bővül, ahogy a vállalat újfajta partnerségeket épít a piacvezető telekommunikációs és informatikai szolgáltatókkal. Ezek a partnerek az Office 365-öt saját szolgáltatásaikkal – például web hosztolás, szélessávú internetelérés, pénzügyi vagy mobil szolgáltatások – összecsomagolva kínálják majd, és így kis- és közepes vállalkozások milliói számára fogják kényelmes módon elérhetővé tenni azokat.

 

 

 

 

Az Office 365 adminisztrátori felülete


A hazai piacon a kis- és középvállalatok számára a Microsoft Cloud Partnerek mellett két kiemelt viszonteladó segíti az Office 365 értékesítését. A Central Europe On-Demand Zrt. a vállalkozások méretétől függetlenül kínálja a szolgáltatásokat jelenlegi és új ügyfeleinek, a UPC Magyarország Kft. kínálatában pedig az üzleti szélessávú internet, telefon és tv szolgáltatások mellett még ebben az évben megjelenhetnek az Office 365 csomagok.

Az érdeklődők 30 napig ingyenesen kipróbálhatják a megoldást, ha feliratkoznak rá az office365.hu weboldalon, vagy a helyi Office 365 partnereknél. A Microsoft új felhőalapú irodai szolgáltatásáról bővebben egy korábbi cikkünkben olvashat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.