Hirdetés
. Hirdetés

Már meg is érkezett a Huawei Nova 5T mobil

|

Spanyolországban kezdte meg európai bemutatkozó körútját a Google-apokkal is felszerelt, kiváló fotózási képességekkle ellátott okostelefon.

Hirdetés

Hirdetés

A korábbi hírekkel ellentétben nem Németországban, hanem Spanyolországban debütált Európában a Huawei Google-appokat előre telepítve tartalmazó, az Android 9 operációs rendszert futtattó okostelefonja, a Nova 5T.

Walter Ji, a kínai gyártó fogyasztói üzletágának európai elnöke az új okostelefon kimagasló fényképezési képességeire hívta fel a figyelmet. A Nova 5T 6,26 hüvelykes, FHD+ (2220x1080 képpontos) felbontású széltől szélig terjedő kijelzőt kapott, amely alól egy lyukon keresztül kandikál ki a 32 megapixeles előlapi szelfi kamera. A Kirin 980-as processzor köré épülő okostelefon 6 gigabájt RAM-mal és 128 gigabájtos tárolóval, ujjlenyomat érzékelővel, 3750 mAh-s kapacitású akkumulátorral és USB-C csatlakozóval kerül forgalomba.

Hátoldalán négy optika található: egy 48 megapixeles fő kamera, egy 16 megapixeles nagylátószögű optika, egy 2 megapixeles makró kamera, valamint egy 2 megapixeleles mélységérzékelő szenzor. Spanyolhonban 429 eurót kérnek érte.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.