Hirdetés
. Hirdetés

Már milliós magyar tábora van a Facebooknak

|

A 2009 áprilisától magyar nyelven is elérhető facebook.com közösségi portál regisztrált, aktív magyar felhasználóinak száma mára stabilan meghaladja az egymillió főt - közölte a Facebook magyarországi kereskedelmi képviseletét ellátó Est Media Group (EMG) illetékese.

Hirdetés

A felhasználói aktivitásra utal az is, hogy Nikolits Dóra marketingvezető tájékoztatása szerint a közösségi oldal látogatottsága Magyarországról már eléri a napi 500 ezer egyedi látogatót. - Bátran kijelenthetjük, hogy a Facebook az egyik legdinamikusabban fejlődő közösségi portál a hazai ?community" piacon. A magyar felhasználók számának növekedése óriási ütemben zajlik: tavaly ilyenkor a regisztrált, valamint a napi felhasználók száma a jelenlegi negyede sem volt - hangsúlyozta Nikolits.

A Facebook üzletfejlesztési igazgatójának prognózisa szerint 2010 végére a Facebook aktív
magyarországi felhasználóinak, továbbá a napi látogatóinak száma is meghaladja majd a magyar iWiW felhasználóinak és napi látogatóinak számát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.