Hirdetés
. Hirdetés

Már rendelhető az új Google Mini

|

A Google - ahogy ígérte - időben bemutatta Mini névre keresztelt kereső eszközének új, legolcsóbb változatát, amelyet a kisvállalati piac különösen költségérzékeny szegmensének szántak.

Hirdetés

"Hány létfontosságú dokumentum rejtőzik eltemetve és elfeledve valahol az ön weboldalán vagy vállalatának belső hálózatán?" - teszi fel a kérdést a Google Mini weboldala. A segéd új változata legfeljebb ötvenezer dokumentumot képes indexelni vállalatunk weboldalán, vagy intranetén, ára pedig "mindössze" 1995 dollár. Emellett három másik Mini modell áll a vállalkozások rendelkezésére 2995, 5995, és 8995 dollárért, amelyek 100, 200, illetve 300 ezer dokumentummal képesek elboldogulni.

Utóbbi kivételével mindegyik kiszerelés esetében lehetőség van kapacitásbővítésre egy Google által adott szoftveres kóddal, amelyet annak többletköltségeinek megtérítése után bocsátanak a vállalat rendelkezésére. Például a százezer dokumentumos csomag esetében további 3000 dollárért duplájára növekedik a kapacitás.

A sajtóközlemény szerint tipikus Google Mini vásárlók lehetnek a jogi, pénzügyi, esetleg tanácsadó cégek, akik sok dokumentummal rendelkeznek, viszont nincs kiterjedt IT részlegük, ezért maguk a dolgozók számára kell megkönnyíteni a keresési feladatokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.