Hirdetés
. Hirdetés

Már sebességet is mér a Google Térkép

|

Az új szolgáltatás terjesztése most kezdődött, remélhetőleg rövidesen nálunk is működni fog.

Hirdetés

Hirdetés

A Google nagyon belehúzott a Térkép fejlesztésébe, sorra adja ki az appot bővítő szolgáltatásokat. Nemrég egy ételválasztást segítő funkciót vezetett be, most pedig itt egy teljesen más műfajú új eszköz, melynek most kezdődött a terjesztése: egy sebességmérő, ami vezetés közben a haladás tempóját mutatja.

Az új eszközt a navigációs beállítások között kapcsolhatjuk be. Ha aktivizáljuk az újdonságot, a követendő útvonalat megjelenítő képernyő bal alsó sarkába bekerül egy sebességmérő, amely folyamatosan informál haladási sebességünkről, sőt, ha kívánjuk, a maximális sebességet is megmutatja.

Sajnos, az új szolgáltatás egyelőre csak korlátozottan elérhető, egyelőre Argentinában, Ausztráliában, Belgiumban, Brazíliában, Kanadában, Csehországban, Finnoroszágban, Németországban, Indiában, Hollandiában, Portugáliában, Svédországban, Tajvanon, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban örülhetnek neki a szerencsések. De joggal remélhetjük, hogy a Google hamarosan szélesebb körben is telepíti az újdonságot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.