Hirdetés
. Hirdetés

Máris hengerel a Windows 10X

|

A Microsoft két képernyős eszközökre tervezett új operációs rendszerének Start menüjét sokan imádják.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft nemrég rántotta le a leplet a Windows 10X-ről, amelyet a két képernyős és összehajtható eszközök operációs rendszerének szán.

Az új rendszerről egyelőre viszonylag keveset tudni, de annyi biztos, hogy máris van egy tulajdonsága, amit sokan szeretnek: az új Start menü + Start gomb kombó.

Valószínű, hogy ez az egyszerűsített Start menü előbb-utóbb a teljes Windows 10-et meghódítja majd, de a Microsoft az időpontot illetően közelebbi részleteket nem árult el. Az új megoldás rajongói ezért különböző fórumokon most kampányt indítottak, hogy a Windows 10X Start gombja mihamarabb kerüljön át a teljes Windows 10-be.

Bár a fejlesztő hallgat arról, hogy mikor tervezi megtenni ezt a lépést, erre valószínűleg a kampánytól függetlenül se kell túl sokat várnunk, mivel a szoftveróriás szemlátomást egységesíteni igyekszik a különböző platformokon futó Windows-változatokat.

A Windows 10X Start gombja egyébként a Fluent Designra épül, és tökéletesen megfelel a Microsoft új formatervezési irányelveinek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.