Hirdetés
. Hirdetés

Mától kapható az iPad 2

|

Az Apple mobilkommunikációt forradalmasító táblagépének második kiadását mától vásárolhatják meg az észak-amerikai rajongók.

Hirdetés

 

Az Apple első táblagépe, az iPad kevesebb mint egy évvel ezelőtt, tavaly áprilisban debütált az amerikai piacon. Az eszköz pillanatok alatt hatalmas, az elemzők várakozásait messze meghaladó üzleti sikerré vált világszerte: a gyártó kilenc hónap alatt 14,8 millió darabot adott el belőle. A szakértők szerint az Apple nagyjából harmincmillió táblagépet értékesíthet az idén.

Az iPad 2 gyorsabb és könnyebb, mint elődje, ráadásul egy, a különféle játékok vezérlését is egyszerűbbé és élvezetesebbé tévő giroszkóppal is felszerelték. Az eszköz elő- és hátlapi videókamerával is rendelkezik, így videóhívások kezdeményezésére és fogadására is alkalmas.

Steve Jobs, az Apple vezérigazgatója a hónap elején mutatta be az új tabletet. „Ez egy teljesen új dizájn" - hangsúlyozta Jobs, hozzátéve, hogy az új iPad „drámai mértékben felgyorsult" elődjéhez képest.

Jobs elmondása szerint az új iPad a korábbi modellhez hasonló árstruktúrában lesz elérhető: a legolcsóbb modell 499, míg a legdrágább 829 dollárért vásárolható meg.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.