Hirdetés
. Hirdetés

Meeting Owl Pro: csúcsminőségű konferencia-beszélgetések szerte Európában

|

Az OwlLabs stratégiai partnerségi megállapodást kötött az Ingram Micro-val Európában, hogy disztribúciós megoldást nyújtson a legfontosabb európai viszonteladók számára.

Hirdetés

A csoportmunka és videokonferencia-technológiákkal és szolgáltatásokkal foglalkozó OwlLabs olyan megállapodást kötött az Ingram Micro-val, az IT-termékek piacvezető disztribútorával, amely által az OwlLabs piaci elérhetősége Európa-szerte kibővül, jelenléte a legfontosabb európai piacokon is tovább erősödik.

A megállapodás révén az OwlLabs növelheti elérhetőségét díjnyertes csúcstermékének, a Meeting Owl Pro-nak az Ingram Micro hálózatán keresztül. Az Ingram Micro németországi logisztikai központja révén nagyszámú viszonteladót szolgál ki, kétezernél is több informatikai és mobileszköz gyártó termékét kínálva.

Hirdetés

A hibrid és távoli munkavégzés gyors térnyerésével egyre fontosabb a hatékony kommunikáció és együttműködés helyfüggetlen fenntartása. A változatosabb és rugalmasabb munkamódszerek növekedésével a vállalatoknak fejleszteniük kell az alkalmazottak kapcsolódási módját. Zökkenőmentes együttműködést érhetnek el a Meeting Owl Pro-val, függetlenül attól, hogy hol vannak fizikailag az alkalmazottak.

Az OwlLabs szabadalmaztatott, intelligens technológiájával a Meeting Owl Pro automatikusan beszélőre összpontosít a helyiségben. A kiemelkedő minőségről a nagyfelbontású 360°-os kamera, valamint nyolc mikrofon és három hangszóró gondoskodik, amelyek hatótávolsága akár 5 méter is lehet. A megoldás az összes népszerű videokonferencia platformmal kompatibilis.

"Örömmel tölt el, hogy együttműködhetünk az Ingram Micro-val, növelve elérhetőségünket és jelenlétünket Európa-szerte, valamint kibővítve és megerősítve üzleti tevékenységünket. Ez a partnerség megkönnyíti az európai székhelyű vállalkozások és oktatási intézmények számára az OwlLabs csoportmunka technológiájának használatát, segít fenntartani és egyszerűvé tenni a hatékony kommunikációt az alkalmazottakkal vagy a hallgatókkal" - közölte Frank Weishaupt, az OwlLabs vezérigazgatója. "Ahogy a hibrid és rugalmas munkavégzés egyre népszerűbbé válik, úgy nő az igény a termelékenységet és a hibrid csapatok kommunikációjának hatékonyságátfokozó termékek és szolgáltatások iránt. Bízunk benne, hogy ezt az igényt kielégíthetjük az Ingram Micro-val való együttműködésünk révén" - tette hozzá.

"A munka jövője szempontjából kritikus fontosságú, hogy bárhonnan dolgozhasson, és mindenhonnan egyértelműen és biztonságosan kommunikálhasson a munkavállaló" - mondta JoostBoon, az Ingram Micro Pan Europe Gmbh. Advanced Solution üzletága UCC (Unified Communication and Collaboration) ellátási láncának igazgatója. "Örömmel üdvözölhetjük az OwlLabs-et az Ingram Micro európai portfóliójában, és várjuk, hogy viszonteladóinkkal együttműködve nagyobb ismertséget és igényt teremtsünk az OwlLabs innovatív és magával ragadó videokonferencia-technológiai megoldásai iránt."

Az OwlLabs termékeit 156 országban 50.000+ vállalat használja számos kategóriában, köztük olyan kiemelkedő cégek és intézmények, mint az Ogilvy, a ClearScore, a Berni Alkalmazott Tudomány Egyetem és a Prágai Főiskola hallgatói. Az OwlLabs nemrégiben megkapta az AV Technology Awards Communication Technology of the Year díját, valamint a German Design Award Winners and Red Dot díját. Az OwlLabs Meeting Owl Pro a TIME 100 legjobb találmányának listáján is szerepelt a 2020-as évben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.