Hirdetés
. Hirdetés

Még biztonságosabb lesz Androidon az új Firefox

|

A Firefox 65 a fejlesztőknek és a felhasználóknak egyaránt fontos újdonságokat ígér.

Hirdetés

Hirdetés

Január végén jelenik meg a Mozilla böngészőjének legújabb kiadása, amely számos érdemi továbbfejlesztést tartalmaz.

A Firefox 65-ben a Mozilla minden platformon bevezeti a WebP képformátum támogatását, és a Windowson támogatja az AV1 videokodeket.

A macOS felhasználók számára a jó hír az, hogy iPhone és iPad eszközükről Macra váltva zökkenőmentesen folytathatják a böngészést, a Linux felhasználók pedig végre görgetéssel tudnak váltani a lapok között.

A Mozilla a Linux, Android és macOS rendszereken egy további védelmi szint beiktatásával növelte a böngészés biztonságát, és frissítette a tartalomblokkoló részt az Adatvédelmi és biztonsági beállítások szekcióban.

Az új kiadás a webfejlesztők számára is tartalmaz hasznos új elemeket. A Firefox 65 az összes asztali platformon támogatja a Storage Access API-t, és megkönnyíti a CSS változások nyomon követését.

A Mozilla Firefox 65 az összes támogatott operációs rendszerre január 29-én jelenik meg, de legfrissebb bétaváltozata már most letölthető innen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.