Hirdetés
. Hirdetés

Még hatékonyabb adatelemzés

|

Könnyebb és gyorsabb Big Data analitikát nyújt az IBM új technológiája - a BLU akár 25-ször gyorsabb riportolást is lehetővé tesz.

Hirdetés

Lassan felfoghatatlan mennyiségű strukturált és strukturálatlan adat halmozódik fel a vállalatoknál, miközben egyre nagyobb nyomás alatt vannak, hogy minél gyorsabban képesek legyenek elemezni ezeket az információkat.

Az IBM nemrég olyan innovációt jelentett be, amelyen több száz fejlesztője dolgozott kutatólaborjaiban világszerte. Az iparágban elsőként megalkotott BLU gyorsító többféle technikát is egyesít, hogy drámaian javítsa az elemző teljesítményt és egyszerűsítse az adminisztrációt.

A bejelentés szerint kifejlesztették az új IBM PureData System for Hadoop nevű megoldást is, amely arra hivatott, hogy a vállalkozások számára könnyebbé és gyorsabbá tegye a Hadoop használatát.

„A Big Data lényege, hogy minden, az adott környezetben releváns adatot felhasználunk ott, ahol hatást tudunk gyakorolni az üzletre” - jelenti ki Bob Picciano, az IBM Information Management divíziójának vezetője. „Most bemutatott újításaink minden szervezet számára lehetővé teszik, hogy akár meglévő szakértelmükkel is gyors előnyökhöz jussanak, vagy új képességeket sajátítsanak el, amelyekkel növelhetők az üzleti eredmények.”

A BLU gyorsító lehetővé teszi, hogy a felhasználók sokkal gyorsabban jussanak hozzá a kulcsjelentőségű információkhoz, s így javítsák a döntéseik megalapozottságát. A BLU gyorsító újításai között az úgynevezett “adat átugrás” is szerepel. A gyorsító egyszerűen átsiklik azokon az adatokon, amelyeket nem kell elemezni, így például a duplikációkat is figyelmen kívül hagyja. Támogatja, hogy az elemzések párhuzamosan fussanak a különböző processzorokon, vagy kiegészítő adatmodellező réteg beiktatása nélkül, transzparensen váljanak elérhetővé az elemzés eredményei az alkalmazás számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.