Hirdetés
. Hirdetés

Még hatékonyabb üzleti megoldások az ASUS-tól

|

Győri Attila, az ASUS Magyarország System üzletágának vezetője foglalta össze az ASUS Commercial Business Summit nagyszabású rendezvény újdonságait.

Hirdetés

A jelenleg is zajló ASUS Commercial Business Summit rendezvényen több száz forgalmazó és kiskereskedelmi partner gyűlt össze, hogy megismerjék a legújabb innovatív, biztonságos és sokoldalú ASUS üzleti megoldásokat. A nagyszabású rendezvény kapcsán Győri Attila, az ASUS Magyarország System üzletágának vezetője osztotta meg velünk a fejleményeket.

Terméktervezési know-how

Az ASUS sikerútja mindig a termékekkel kezdődik. A fogyasztói PC-szektorban elért sikerek mellett immáron a kereskedelmi PC-üzletág bővítése is kiemelten fontos számunkra. Az üzleti megoldások tervezésekor három fő támpontot követve indulnak meg a folyamatok. Az adatbiztonság kulcsfontosságú az üzleti életben, de mit sem ér, ha az eszköz nem áll készen a nap minden percében és hiába áll készen mindig, ha nem hatékony a használata. A biztonság, megbízhatóság és hatékonyság terén tehát nem ismerünk kompromisszumokat.

Erre kiváló példa az ExpertBook üzleti laptopokból álló családunk, mely olyan innovatív megoldásokat kínál, mint például az 5G vagy az OLED kijelző. Néhány napja bemutattuk a legújabb ExpertBook B9-es laptopot, mely mindössze 880 grammos súlyával és 15mm-es vékonyságával a világ legkönnyebb 14 hüvelykes üzleti laptopja. Ezzel demonstráltuk a technológiai fejlettség, a megbízhatóság és a tökéletes hordozhatóság hihetetlen kombinációját.

Az ASUS Commercial Business Summit során nyolc interaktív élményzónában mutattuk be további termékeinket, így a vendégek működés közben láthatták a teljes ökoszisztémát. A témák között szerepelt többek között a hibrid munkahely, a vendéglátás, az oktatás, a kiskereskedelem és a mérnöki munka is. A laptopok mellett asztali számítógépeket, All in One gépeket és különféle kiegészítőket is kínálunk, hogy partnereink igényeit teljes mértékben lefedjük.

ASUS Expert kampány

A hatékony termék- és szolgáltatásfejlesztési stratégia mellett az ASUS Business célja a marketingtevékenységek és az értékesítési tevékenységek integrálása, a márkaismertségre, a gondolatvezetésre, a partnerek bevonására és a leadek generálására összpontosítva. Az ASUS Expert kampány 2022-ben új szintre lép és hatékony segítséget nyújt partnereinknek a kis- és középvállalkozások piacán.

Fenntartható fejlődés

Az ASUS több évtizede fontosnak tartja és folyamatosan alkalmazza a fenntarthatósággal kapcsolatos stratégiákat. 2009-ben bemutattuk a világ első szén-dioxid-semleges laptopját. 2016-ban az ASUS központja lett a világon az első, amely megkapta a Zero Waste to Landfill hitelesítést, illetve az ASUS volt az első vállalat a világon, amely 2019-ben megszerezte az ISO 20400 fenntartható beszerzési tanúsítványt. 2021-ben beléptünk a digitális átalakulás korszakába, hogy optimalizáljuk a menedzsment folyamatokat és a döntéshozatalt, azzal a világos céllal, hogy 2025-re minden kulcsfontosságú termékünk energetikai mutatója legalább 30%-kal meghaladja az Energy Star szabványt. Az éghajlatváltozás elleni küzdelem terén azt a célt tűztük ki, hogy 2035-ig 100%-ban megújuló energiát használjunk a globális üzemeltetési központokban.

"A kereskedelmi üzletág világszerte fontos része a számítástechnikai iparnak, hiszen évente átlagosan 200 millió darabos értékesítésről beszélhetünk. Az ASUS Business elkötelezett amellett, hogy mindig működő, megbízható eszközöket és szolgáltatásokat biztosítson, miközben pozitív és jelentős változásokat ér el a környezetvédelemben. A teljes kínálatot úgy építettük fel, hogy az messze túlmutat a hardvereszközökön, hiszen szoftveres és üzletfejlesztési megoldásokat is kínálunk, illetve hiszünk abban, hogy partnereinkkel közösen hatékony ökoszisztémákban gondolkodhatunk" - mondta Győri Attila, az ASUS Magyarország System üzletágának vezetője.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.