Hirdetés
. Hirdetés

Még idén kijön a windowsos Surface Phone mobil?

|

Az új eszközben mutatkozna be a Microsoft áramvonalas új operációs rendszere, a Windows Polaris.

Hirdetés

Hirdetés

Egy friss beszámoló azt állítja, hogy a Microsoft még idén kiadja a Surface Phone-t, mégpedig a Windows Polaris operációs rendszerrel.

Mint korábban hírül adtuk, a Windows Polaris a Windows 10 fejlesztés alatt álló új változata, amely nem tartalmazza az öröklött Win32 kódot, ezért könnyebb és gyorsabb lesz a Windows 10-nél.  Főleg a netezőknek szánják, és a Microsoft Áruház programjait lehet majd futtatni rajta.

Később azonban a Microsoft virtuális Win32 támogatással is ki akarja egészíteni,  hogy komolyabb Win32 szofverekkel is meg tudjon bírkózni.

A hírek szerint erre a bizonyos Polarisra épülne a 2018 végén megjelenő Surface Phone. Ebből az OS változatból azonban a Win32 programok virtuális támogatása még hiányozni fog, ez csak a jövőre várható következő verzióban jelenik meg.

Ezeket a spekulációkat persze érdemes némi fenntartással fogadni. Annyi biztos, hogy a Microsoft beígért egy "ultimate" mobilt, de a specifikációival egyelőre adós maradt. A nemrég benyújtott szabadalmak mindenesetre azt sejtetik, hogy a cég egy összehajtható eszközben gondolkodik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.