Hirdetés
. Hirdetés

Még jobb lett a népszerű böngésző

|

A fejlesztő már a 70. változatot adta ki a Firefoxból. Az új szoftver biztonságosabb, és még jobban vigyáz személyes adatainkra.

Hirdetés

Hirdetés

A Mozilla, amely hat-nyolc hetente frissíti böngészőjét, a 70. változatot adta ki a Firefoxból. A legújabb verzió legfőbb érdekessége a továbbfejlesztett nyomkövetésgátló technológia, amely automatikusan kiiktatja a közösségi hálózatokból érkező nyomkövetési próbálkozásokat, és jelentést ad a meggátolt kémkedési kísérletekről.

A Mozilla biztonsági mérnökei 13 sebezhetőséget is kijavítottak, amelyek közül az egyik veszélyességi szintje "kritikus", háromé "magas" volt.

A Firefox 70-ból Windows, macOS és Linux változat egyaránt rendelkezésre áll: a Mozilla webhelyéről tudjuk letölteni őket.

A továbbfejlesztés a háttérben zajlik, így a frissítéshez a legtöbb felhasználónak elég újraindítania a böngészőt.

A kézi továbbfejlesztést úgy tudjuk kezdeményezni, hogy a jobb felső sarokban kattintunk a három vízszintes vonalat tartalmazó ikonon, majd a megjelenő menüben a Súgó, ezt követően pedig A Firefox névjegye elemen, és a megjelenő ablakból kiderül, hogy böngészőnk naprakész-e, vagy aktív az Újraindítás a Firefox frissítéséhez parancs.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.