Hirdetés
. Hirdetés

Még jobb lett a Windows 10 kedvenc játékszere

|

A Microsoft kijavított egy hibát a PowerToys legutóbbi frissítésében, aminek hatására a csomag egyik eleme rendszeresen elszállt.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft kiadta a felújított Windows-segédcsomag, a PowerToys for Windows 10 közel száz javítást tartalmazó frissítését. De a szoftvert most gyorsan követte egy újabb javítás, ami egy friss hibát korrigál.

A PowerToys hasznos eszközöket tartalmaz azok számára, akik szeretnének még többet kihozni a Windowsból. Az eredetije a Windows 95 idején jelent meg, és 2018 végén a Microsoft a Windows 10-hez is elkezdte az újrakiadását.

Az első két megjelent eszköz a ShortcutGuide és a Fancy Zones volt: az egyikkel a rendelkezésre álló gyorsbillentyűket nézhetjük meg, a másikkal egyéni ablakkiosztásokat hozhatunk létre a hatékonyabb többablakos munka érdekében.

2019 októberében aztán jött PowerRename, amellyel fájlokat tudtunk kötegelve átnevezni.

A legutóbbi frissítés, a PowerToys v. 0.15 nem kínált új eszközöket, de sok kis problémát korrigált. Viszont tartalmazott egy hibát, ami a Fancy Zones eszközt érintette: hatására a frissítés letöltése és telepítése után az Edit zones gombon kattintva bizonyos esetekben elszállt a program.

A Microsoft most ezt a működési zavart szüntette meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.