Hirdetés
. Hirdetés

Még letölthető a Vista RC1 frissítése

|

Az 5728-as build állítólag számos apró újítást tartalmaz, és nemcsak a tesztelők, vagyis a Customer Preview Program résztvevői számára is elérhető.

Hirdetés

A Microsoft pénteken tette elérhetővé a Windows Vista operációs rendszer első kiadásra jelölt változatának (RC1) újabb tesztverzióját 100 ezer Customer Preview Program (CPP) résztvevő számára, azóta pedig már minden frissen regisztráló felhasználó hozzáférhet. A frissítés jelenleg a TechBeta, a TechNet, a TAP és termésuzetesen az MSDN oldalain érhető el. Az 5728-as build a szeptember első napján kiadott, 5600-as verziószámmal bemutatkozó RC1 első frissítése.

A fejlesztők szerint az új verzió a korábbi buildekhez képest felgyorsítja és egyszerűsíti a telepítés (illetve a frissítés) procedúráját. Nagyszabású változásokat senki se várjon az új Vista változattól, ám a Microsoft számos apró hibajavítást és apró fejlesztést ígér az érdeklődőknek. Ez persze a vállalat szerint rendkívül sokat számít abból a szempontból, hogy egységesnek, jól összerakottnak érezhessük az operációs rendszert. A felhasználói felület további finomítása mellett megjelennek a Vistában az olyan lehetőségek, mint például az indításkor felcsendülő dallam elnémításának lehetősége.

A Microsoft továbbra is tartja magát korábbi ütemtervéhez, vagyis a mennyiségi licenccel rendelkező (vállalati) felhasználóknak novemberre ígéri a Vista végleges változatát, a végfelhasználókhoz pedig januárra kerül majd az új operációs rendszer. Az új build iránt érdeklődők számára további fontos információ, hogy a frissítés az RC1 (és a korábbi Beta 2) kulcsával installálható, ám velük ellentétben nem lesz frissíthető a Vista végleges változatával.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.