Hirdetés
. Hirdetés

Még tovább késhet a Windows Vista

|

A Windows Vista kisfelhasználói változata még tovább késhet az aktuális 2007. januári megjelenési dátumhoz képest. Ezt maga Steve Ballmer, a Microsoft elnök-vezérigazgatója jelentette be.

Hirdetés

Az operációs rendszer már így is elég nagy késésben van. Idén márciusban jelentették be, hogy az akkori novemberre tervezett megjelenést áttolják 2007. januárjára, most pedig Ballmer az új béta változat teszteredményeire, visszajelzéseire, valamint a hardvergyártók által készített útitervek hiányosságaira hivatkozva úgy nyilatkozott, hogy a Vista akár a januári megjelenést is lekésheti.

"Úgy gondolom, tudjuk magunkat tartani az előzetes terveinkhez. Továbbra is csak egy hónapról beszélünk, nem pontos megjelenési dátumról. Most viszont itt a lehetőség, hogy alaposan kiértékeljük a visszajelzéseket. Majd ezt követően tudunk pontos dátummal szolgálni." - mondta. A Windows Vista új béta változatát pár napja adták ki a WinHEC konferencián.

"A másik fontos dolog, hogy egy ideje tárgyalásban állunk a nagyobb hardvergyártókkal arra vonatkozólag, hogy nekik mikor lenne jó termékünk piacra dobása: január elején, végén, esetleg februárban. Attól függ tehát, hogy mikor várható a következő hardverciklus. Ezzel kell összehangolunk a Vista megjelenését."

Ez alapján a késés legfeljebb egy hónapos lehet. Bevételi szempontból (és persze a a vállalat jó hírét nézve) minden egyes elfecsérelt nap számít...

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.