Hirdetés
. Hirdetés

Megéri várni az iPhone X Plusra!

|

Az iPhone X jelenlegi áráért jóval többet fog nyújtani az Apple legújabb csúcsmobilja.

Hirdetés

Hirdetés

Régóta tudni, hogy az Apple 2018-as új kínálatában szerepel majd egy nagyobb iPhone X, amelyet várhatóan iPhone X Plus néven forgalmaznak, és több továbbfejlesztést tartalmaz az elődhöz képest.

A legújabb hírek szerint a 6,5 hüvelykes OLED kijelzővel felszerelt mobilt ára ezer dollárról indul. Az Apple tehát hasonlóan fogja beárazni, mint az iPhoneX-et, vagyis a következő csúcsmodell árérték aránya némiképp javul.

Külsőre az új iPhone X Plus nagyon hasonlít majd az iPhone X-re. Korábban az elemzők azt tippelték, hogy hármas kamerarendszerrel kerül piacra (hasonlóan a Huawei P20 Próhoz), de úgy tűnik, a 2018-as sorozat ezt a szolgáltatást nélkülözni fogja.

Bennfentesek szerint három színből (fekete, fehér, arany) választhatunk majd, szemben az iPhone X-el, amelyből csak két változatot gyárt az Apple, és később állítólag egy PRODUCT(RED) verzió is megjelenik majd.

A 6,5 hüvelykes iPhone X Plus RAM-ja 4 gigabájt lesz (az iPhone X-é 3 gigabájt), és OLED paneljeit az LG-vel gyártatja az Apple, csökkentendő a Samsungtól való függését.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.