Hirdetés
. Hirdetés

Megérkezett a pehelykönnyű notebook

|

Magyarországon is kapható a Toshiba Portégé R500, a világ legkönnyebb, optikai meghajtót is tartalmazó noteszgépe.

Hirdetés

A Toshiba Portégé R500 hordozható számítógépe 19,5 milliméter (elöl), illetve 25,5 milliméter (hátul) vastag, a gyártó közleménye szerint mégis a nála kétszer nagyobb laptopok tudásával rendelkezik. A Portégé sorozat korábbi stílusjegyeire épülő készülék optikai meghajtó nélküli változata 779 grammos; ez egyben a japán vállalat első olyan notebookja, amely 64 gigabájtos flash memória alapú SSD meghajtóval készül. Az optikai meghajtóval szerelt változatban a 160 gigabájtos HDD mellé 7 milliméter vastag DVD meghajtó került.

portege_r500.jpg

Az 1280×800-as felbontású, LED-es háttérvilágítással rendelkező, transzflektív képernyő világos környezetben (napfénynél) is jól olvasható. A készülék üzemideje - akkummulátortól függően - egyszeri feltöltéssel 7-12,5 óra lehet. Az R500-as biztonsági alapfelszereltséghez tartozik a felhasználó ujjlenyomat alapján történő felismerése és a cseppálló billentyűzet. Az ismertetők általában kiemelik, hogy a meggyőző méreteknek és tömegnek ára van, mivel a Portégé R500 gépek borítása nem éppen meggyőző.

A készülék tájékoztató ára - felszereltség szerint - 6-800 ezer forint.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.