Hirdetés
. Hirdetés

Megérkezett az első Windows 10 ARM PC!

|

A HP tablet-notesz hibridjét március elején kezdik szállítani.

Hirdetés

Hirdetés

999,99 dollárért már előrendelhető a HP első, ARM processzorra épülő Windows 10 PC-je.

Az eszközt március 9-től kezdik szállítani, és ez az első fecske azok közül az "állandóan csatlakoztatott PC"-k közül, amelyek fejlesztését a Qualcomm lapkájára építve kezdte meg a HP, az Asus és a Lenovo.

A HP Envy x2 12,3 hüvelykes, 1920x1280 képpontos érintőképenyővel ellátott tablet-notesz hibrid.  A Qualcomm Snapdragon 835 processzora hajtja, a RAM 4 gigabájt, a meghajtó 128 gigabájtos flashmemória.

A HP Envy x2.

Az eszközt Qualcomm Adreno 540 GPU-val szerelték fel, és nano SIM kártyolvasóval, USB 3.1 Type-C kapuval, microSD slottal, valamint fejhallgató jackaljzat is ellátták. Sztereo hangszóróit a Bang & Olufsen tervezte.

A 0,7 kilós hibriden két kamera van: a hátoldalán egy 13 megapixeles, az elején szelfikhez egy 5 megapixeles. Az operációs rendszer alapból a Windows 10 S, de aki akar, ingyen továbbfejleszthet a Windows 10-re.

Végül egy adat, amire a HP joggal lehet büszke: az akkumulátoros üzemidő még full HD videók lejátszásakor is eléri a 19 órát!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.