Hirdetés
. Hirdetés

Megérkezett az új iPhone SE

|

Háromféle tárkapacitással, gyors processzorral 4,7 hüvelykes Retina HD kijelzővel kapható az Apple kedvező árú mobilja.

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentette az Apple nagy érdeklődéssel várt, kedvezőbb árú iPhone SE modelljét, amely 399 dolláros kezdő áron fekete, fehér és piros színben lesz megvásárolható. A hazai ár 179 900 forinttól 239 990 forintig terjed. A 4,7 hüvelykes Retina HD kijelzővel felszerelt mobil több specifikációja is megfelel a korábbi pletykáknak.

Az okostelefon processzora a nagyteljesítményű A13 Bionic lapka, Home gombos Touch ID-vel és egyetlen, 12 megapixeles hátlapi kamerával szerelték fel, amely támogatja a portré üzemmódot, valamint 64, 128 és 256 gibabájtos tárolójú változatokban kerül az üzletekbe.

Az iPhone SE 1 méretes mélységig és 30 percig vízálló, valamint porálló az IP67 szabványnak megfelelően. Az előlapi szelfi kamera 7 megapixeles, míg a hátoldalival 60 képkockás, 4K felbontású videók készíthetők.

A mobilt felszerelték mind Wi-Fi 6, mind gigabit osztályú LTE kapcsolódási lehetőséggel, és két SIM-helyezhető el benne. Az Apple 13 órás akkumulátor-üzmeidőt ígér, a gyorstöltéssel 30 perc alatt 50 százalékosra tölthető az eszköz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.