Hirdetés
. Hirdetés

Megérkezett hazánkba az Avira

|

Az Avira megállapodást kötött a SafeSotft-tal a cég antivírus termékeinek kizárólagos magyarországi disztribúciójára.

Hirdetés

Az otthoni felhasználók számára ingyenes alapváltozatot is biztosít a Magyarországon most megjelenő, de világszerte már több mint 120 millió felhasználóval rendelkező német Avira. A disztribúciós jogokat elnyerő SafeSoft Kft. sem ismeretlen játékos a hazai IT-biztonsági piacon, a cég többek közt az Aladdin, a Barracuda és a WatchGuard biztonsági megoldások kizárólagos hazai forgalmazója.

 

 

 

 

„Azért választottuk a SafeSoft Kft.-t magyarországi partnerünknek, mert értékeik megegyeznek azokkal, melyeket mi is magunkénak vallunk. A választás során kiemelt szempont volt a mély szakmai tudás, az emberközpontúság, a kiváló problémamegoldó képesség és az IT-biztonság terén szerzett jelentős tapasztalat” – mondta Arthur Baumann, a több mint 20 éves múltra visszatekintő Avira GmbH kereskedelmi igazgatója.

„Az Avira AntiVir termékcsalád – melynek mostantól minden tagja hazánkban, helyi, magyar nyelvű terméktámogatással is elérhető – megbízhatóságát és gyorsaságát számos nemzetközi szinten elismert teszt és minősítés bizonyítja.” – mondta Bán István, a SafeSoft ügyvezetője. A kimagaslóan jó találati arányt két technológia ötvözése biztosítja. Egyrészt a hagyományos, vírusmintán alapuló felismerés, melyhez a 120 milliós felhasználói bázis kitűnő alapot ad. Utóbbi egyúttal azt is biztosítja, hogy az Avira szinte korlátlan számú hardver és szoftver kombinációban tesztelheti megoldásait. A vírusmintán alapuló felismerést egészíti ki a viselkedésalapú megoldás, a még nem azonosított károkozók felderítését is biztosító proaktív védelem.

Ingyenes védelem otthonra

A Magyarországon kizárólagos disztribútori jogokat szerző SafeSoft saját hálózatán keresztül az Avira teljes kínálatát biztosítja.  Az Avira belépő szintű, otthoni felhasználásra készült, ingyenes terméke az Avira AntiVir Personal, mely védelmet nyújt a vírusok, férgek, trójai- és tárcsázó programok ellen. A fizetős, de 30 napig díjmentesen kipróbálható Avira AntiVir Premium a Personal változaton túl védelmet nyújt a kém- és kéretlen reklámprogramok, az adathalász kísérletek, valamint az ismeretlen vírusok ellen, és még rendszerhelyreállító CD készítésére is alkalmas. Az Avira Premium Security Suite a már bemutatott Premium változaton túl tűzfalat, levélszemétszűrőt, illetve biztonsági adatmentés funkciót is nyújt a felhasználóknak.  A vállalati igényekre szabott Avira AntiVir Professional Windows és Linux környezetben egyaránt elérhető, központi menedzsment szolgáltatása révén pedig akár több ezres géppark költséghatékony vírusvédelmére is alkalmas.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.