Hirdetés
. Hirdetés

Megérkeztek az új Pandák

|

Az Antivirus Pro 2013, az Internet Security 2013 és a Global Protection 2013 már elérhető a viszonteladói hálózatban, valamint a gyártói képviseletnél.

Hirdetés

A gyártó ígérete alapján a Panda Security 2013 az új Scan Manager megoldásnak köszönhetően gyorsabban és hatékonyabban dolgozik, mint elődjei, hiszen csak akkor működik, amikor szükséges. A méréseik alapján az eredmény akár 70 százalékkal gyorsabb vizsgálat is lehet, mert a motor a számítógép teljes kapacitását ki tudja használni.

 



A 2013-as termékek a Kollektív Intelligencia központnak köszönhetően valós idejű védelmet biztosítanak mind az ismert, mind pedig az ismeretlen kártevők ellen. A PandaLabs minden egyes nap közel 206 000 új fájlt vizsgál, melyből 73 000 kártevő. A beérkezett mintákat 99,6 százalékban a Kollektív Intelligencia Központ automatikusan analizálja, osztályozza és készíti el az ellenszert. Ez a technológia segít abban, hogy a kapott malware minták alapján minél hatékonyabban, gyorsabban tudjuk növelni a védelmi szintet a többmilliós Panda közösség számítógépein.

 



Az új 2013-as termékek számos technikai újítást tartalmaznak: jobb fertőtlenítési arány, tovább fejlesztett állandó védelem, új operációs rendszer biztonsági rés fertőtlenítő rendszer, új beépített terméktámogatási rendszer és új jelszó menedzser, mely segít az Ügyfelek bizalmas adatainak megóvásában.

A Panda Global Protection 2013 tartalmaz egy Panda Safe Browser modult is, mely különösen hasznos azon felhasználóknak, akik szeretnék megőrizni magánéletük biztonságát közösségi oldalak és egyéb internetes szolgáltatások használata közben is. Ezen kívül lehetőséget biztosít fájlok és mappák titkosítására, jelszavazására is, hogy biztonságban tudhassák a személyes-, pénzügyi-, banki-, illetve kényes multimédiás tartalmaikat.

A Panda Security 2013-as dobozos verziói 13 hónap szolgáltatást, azaz a normál 1 éves időszakon túl plusz egy hónapot tartalmaznak új előfizetés esetén.

 

Az új biztonsági alkalmazások 30 napos próbaváltozatai elérhetőek az alábbi linkeken:

- Panda Global Protection 2013

- Panda Internet Security 2013

- Panda Antivirus Pro 2013

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.