Hirdetés
. Hirdetés

Meghódítja az Androidot a Microsoft

|

Igen népszerű a Google Play áruházban a Microsoft Launcher app.

Hirdetés

Hirdetés

A Google mobil operációs rendszeréhez készült Microsoft Launcher app a Play áruház egyik legnépszerűbb alkalmazása, amely immár 1 millió aktív felhasználóval rendelkezik. A korábban Arrow Launcher néven futó appot több millióan (egyes becslések szerint 10 milliióan) telepítették androidos okostelefonjukra. A program lehetővé teszi a mobilok és a Windows 10-et futtató eszközök szinkronizálását. Az app segítségével a hivatalos leírás szerint személyre szabhatók az androidos eszközök, és egy Microsoft fiók birtokában hozzá lehet férni a számítógépen lévő naptárhoz, dokumentumokhoz és fotókhoz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.