Hirdetés
. Hirdetés

Megint gázszivárgás volt a Samsungnál

|

Ezúttal a koreai vállalat három dolgozója szenvedett sérüléseket, haláleset nem történt.

Hirdetés

A Samsung nem is olyan régen szenvedett az egyik nagy gyárában komolyabb balesetet: egy gázszivárgás miatt az üzemeltető cég egyik alkalmazottja életét vesztette. A végzetes baleset aztán nem került "sokba" a Samsungnak, a hatóságok figyelmeztetésével és egy 1000 dolláros pénzbírsággal zárták a történteket. 

Feltételezhetően a gyártó ezzel egyszerre módosította a biztonsági előírásait a gáztartályokkal kapcsolatban, hogy megelőzze a hasonló eseteket. Úgy tűnik, hogy ha volt ilyen lépés, akkor nem sikerült valami jól. A Samsung ismét ugyanilyen balesetet szenvedett. 

A gázszivárgás ezúttal a Samsung fő gyártócsarnokában, Hwaseong városában következett be. Szerencsére most halálos áldozatról nem érkezett hír, más jóról nem lehet beszámolni. A Samsungnak három dolgozója is megsérült a történtekben. Azt, hogy a Samsung milyen vizsgálatokra számíthat, éri-e majd valamiféle szankció, és milyen lépéseket tesz, hogy elkerülje a harmadik ilyen balesetet, egyelőre nem tudni. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.