Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent a Nonstop MOBIL

|

Szeptember 14-től kapható az újságárusoknál a Nonstop MOBIL negyedik száma tippekkel, újdonságokkal és tesztekkel.

Hirdetés

Ahogy a mobiltelefonok egyre inkább válnak multimédiás központokká, a számítógépek is úgy válnak mobillá - gondoljuk csak a folyamatosan növekvő notebookeladásokra. De mondhatnánk azt is, hogy a noteszgépek válnak egyre inkább mobiltelefonná, hiszen egyre több laptopban van beépített 3G/HSDPA modem. Nem ejtettünk még szót a navigációról, amelyhez - még ha nem is feltétlenül tudunk róla a PNA-k esetében - ma már az esetek többségében Windows-alapú eszközöket veszünk igénybe.

Végül pedig szerkesztő legyen a talpán, aki eldönti, hogy egy telefonnal kombinált PDA-nak vajon az informatikai vagy a telekommunikációs lapban van inkább helye. Erre mi sem teszünk kísérletet, inkább úgy határozzuk meg magunkat, hogy a Nonstop MOBIL minden hordozható, azaz mobil eszközzel foglalkozik, legyen az telefon, notebook, PDA, navigáció.

Részletek az új lapról itt >>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.