Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent az Acrobat Connect

|

A Macworld Expo után az Adobe nem fogja vissza az iramot, és egy újabb korszakalkotó megoldást dob a piacra - egyelőre csak Észak-Amerikában.

Hirdetés

Megjelent a Macromedia Breeze technológiára épülő webkonferencia szoftver, a 2007-es év egyik legjobban várt alkalmazása, az Adobe Acrobat Connect - egyelőre csak Észak-Amerikában. A szoftverrel interaktív webes találkozókat, megbeszéléseket hozhatunk létre valós időben.

"Az Acrobat Connect tesztidőszakából származó visszajelzések rendkívül pozitívak voltak, és megerősítettek minket afelől, hogy a Connect többet nyújt a hagyományos webkonferencia-megoldásoknál, mégpedig az átláthatóság, az egyszerű használat, az elegáns kezelőfelület és az azonnali hozzáférés szempontjából. A webes találkozókhoz az Adobe Flash Player és egy böngésző segítségével bárki kapcsolódhat" - mondta a téma szakértője, Tom Hale. "Most, hogy a Connect megjelent - méghozzá rendkívül kedvező áron -, azt szeretnénk, hogy az emberek mindennapi munkájának részévé válna, hasonlóan az e-mailhez és a telefonhoz."

Az Adobe Acrobat Connect a mai naptól elérhető - egyelőre csak az észak-amerikai kontinensen, angol nyelven. Az egy konferenciaszobára estő előfizetési díj 39 amerikai dollár havonta, vagy 395 dollár egy egész évre. 2007 folyamán várható a szoftver francia, német és japán nyelvű változata.

A 30 napos kipróbálható verziót itt érhetjük el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.