Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent, és így telepíthető a Windows 10 tavaszi frissítése

|

Elkészült a Windows 10 nagyszabású májusi funkciófrissítése, amely ütemezetten jut el a számítógépekre, de az újdonságokra kíváncsiak akár azonnal is telepíthetik.

Hirdetés

Nem késte le a csatlakozást és még a nevében szereplő hónapban megjelent a Windows 10 operációs rendszer legújabb változata, a May 2020 Update. Ez azt jelenti, hogy a türelmetlenek már telepthetik az új verziót, ha pedig nem sürgős, megvárhatjuk, amíg a Windows Update a számítógépükre varázsolja a szoftvert a Microsoft szokásos ütemezett terjesztésének keretében.

Hirdetés

Aki azonnal szeretné használatba venni a Windows 10 májusi nagyszabású funkciófrissítését, a Start menüben kattintson a Gépház ikonon, indítsa el a Frissítés és biztonság modult, majd a Windows Update lapon kattintson a Frissítések keresése lehetőségen. Ha a művelet eredményeképpen megjelenik a frissítés, a telepítéséhez kattintson a Letöltés és telepítés gombra.

Ha a Windows Update nem kínálja fel a frissítést, annak valószínűleg oka van. A Microsoft ugyanis szkenneli a számítógépeket, és ha kompatibiltási problémákat észlel az adott számítógépen, nem kínálja fel a telepítést, amíg azokat nem szüntették meg. De az is előfordulhat, hogy nincs semmilyen probléma, csak még nem jutott el a Windows Update-be a frissítés.

Az új kiadás ugyancsak elérhető a Microsoft weboldalán, ennél a módszernél is ellenőrzi a telepítő a kompatibilitást..

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.