Hirdetés
. Hirdetés

Meglepő bejelentés a Windows 10 tavaszi frissítéséről

|

Csak május végén jelenik meg az operációs rendszer következő változata, melynek neve immár May 2019 Update, közölte a Microsoft.

Hirdetés

Hirdetés

Bár a sajtóban már jó ideje April 2019 Update néven hivatkoznak a Windows 10 operációs rendszer most tavasszal esedékes frissítésére, a Microsoft most hivatalosan May 2019 Update névvel látta el a következő kiadást, amely ennek megfelelően nem áprilisban, hanem csak májusban fog megjelenni. Vagyis hasonlóan a visszavont, majd újra kiadott tavaly őszi frissítéshez, ennek a változatnak a terjesztése is halasztást fog szenvedni.

A May 2019 Update-et a jövő héten eljuttatják a Relelase Preview kör tesztelőihez, és egy hónapon keresztül fog kumulatív frissítéseket kapni finomhangolás és hibajavítás céljából. A verziószáma 1903 marad (ami márciusi megjelenésre utal), azonban csak május végén válik majd hozzáférhetővé a nagyközönség számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.