Hirdetés
. Hirdetés

Meglepő hír a Microsoft kétkijelzős mobiljáról

|

Az év vége helyett már nyáron piacra dobják az újdonságot.

Hirdetés

Hirdetés

Ritkaság, hogy egy rég várt termék a vártnál hamarabb kerül piacra, de lehet, hogy az első Surface mobil esetében ez mégis megtörténik. A Microsoft ugyanis állítólag az év vége helyett már valamikor a nyáron kiadja az Microsoft Surface Duót.

A sietség oka az, hogy a hardver és a szoftver is nagyjából komplett. Az Android 10 2019. augusztusában elkészült, és a Microsoft jelenleg a legmagasabb szintű OS igazításokon dolgozik.

A Duót az októberi Microsoft-eseményen mutatták be, és akkor úgy volt, hogy leghamarabb egy éven belül kerül piacra.

A mobil specifikációi hivatalosan nem ismertek, de állítólag Snapdragon 855 lapkakészletre épül, ami 2020-ban már nem számít olyan átütő újdonságnak: ez is indokolhatja a gyártó részéről a sietséget.

A Windows-rajongók a Windows Phone halála óta várják a "Surface Phone" fedőnéven futó mobilt, és ha a kettős képernyős, Androidot futtató eszköz nem is pont az, amiről álmodtak, bizonyára örülni fognak neki.

Feltéve persze, hogy meg tudják fizetni, mert az eszköz ugyanabba az árkategóriába esik majd, mint a méregdrága Samsung Galaxy Fold.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.