Hirdetés
. Hirdetés

Meglepően olcsó lesz a Samsung új kihajtható mobilja

|

Értesülések szerint 1100 vagy 900 dollárba kerül majd a koreai gyártó "olcsósított" modellje.

Hirdetés

Hirdetés

A többnyire jól értesült kiszivárogtató Max Weinbach szerint a Samsung egy Galaxy Fold e nevű kihajtható okostelefonon dolgozik, amely 1100 dolláros áron lesz megvásárolható. Összehasonlításképpen: a Galaxy Z Flip 1380 dollárba kerül, az eredeti Galaxy Fold pedig 1980 dolláros áron került forgalomba.

Bár a Fold e nem lesz kifejezetten olcsónak mondható, a többi kihajthatóhoz képest alacsony áron juthatunk majd hozzá.

Vagy az is lehet, hogy még olcsóbban, ugyanis egy másik pletyka szerint az új kihajtható mobil neve Galaxy Fold Lite lesz, és csak 900 dollárba fog kerülni.

Weinbach szerint a Samsung három új Fold modellt készül piacra dobni, melyek közül kettő műanyag, egy pedig drágább UTG (Ultra-Thin Glass, ultravékony üveg) kijelzővel érkezik

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.