Hirdetés
. Hirdetés

Megmondja a Microsoft, milyen hangulatban vagyunk

|

A Project Oxford új szolgáltatását bármely fényképpel tesztelhetjük.

Hirdetés

A szoftvergyártó új alkalmazása arcfelismerés és mesterséges intelligencia segítségével megpróbálja meghatározni, hogy a fényképeken látható személyek milyen hangulatban vannak. A Project Oxford névre hallgató, jelenleg béta-változatban működő kezdeményezés most indult weboldalán megtapasztalhatjuk, ahogy beazonosítja a képeken látható arcokat - amelyeket egy négyzettel rajzol körül, mint a kamerák arcfelismerő funkciója -, és ha az egérkurzort valamelyik négyzet fölé visszük, egy listát jelenít meg, amelyen felsorolja, hogy milyen arányban jellemző az adott arcra nyolc érzelem (düh, megvetés, undor, félelem, boldogság, szomorúság, meglepődés, közömbösség).


A szolgáltatást saját képeinken vagy valamely weboldalon lévő fotón tesztelhetjük a fénykép megnyitása vagy egérrel a weboldalra történő vontatása-dobása után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.