Hirdetés
. Hirdetés

Megosztja technológiáját a Panasonic

|

A vállalat a Dolgok Internetének terjedését szeretné elősegíteni.

Hirdetés

A Panasonic ingyenes hozzáférést ad egyes IoT szoftvereihez és termékvédjegyeihez - jelentett be a cég. Bár az egymás között kommunikáló gépek egyre elterjedtebbek, a vállalat úgy gondolja, a fejlődés iramán gyorsítani kell.

Hirdetés

A leginkább konzumer termékeiről ismert Panasonic már egy ideje foglalkozik IoT hardverekkel és szoftverekkel, főleg Észak-Amerikában – mondta Todd Rytting, a cég technológiai igazgatója hozzátéve, azzal, hogy egyes megoldásaikat hozzáférhetővé teszik, segíthetik a fejlesztőket, hogy új lehetőségeket tárjanak fel.

 

A cég szellemi vagyonát az OpenDOF Project nonprofit szervezet számára teszi elérhetővé, melyet maga a Panasonic hozott létre, de bárki csatlakozhat hozzá. A vállalat emellett megerősíti kapcsolatát az IoT eszközök és szolgáltatások új kapcsolódási lehetőségeit kereső, AllSeen Alliance nevű szervezettel is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.