Hirdetés
. Hirdetés

Mégsem lesz idén új Office

|

Steve Ballmer szerint, bár sokan az idei évre jósolták, a Microsoft Office 14 csak jövőre jelenik meg. Az irodai szoftvercsomag bétája az év vége felé érkezhet.

Hirdetés

"Az Office 14 idén nem jelenik meg" - mondta Steve Ballmer, a Microsoft elnöke egy Wall Street-i megbeszélésen, teljesen keresztülhúzva minden olyan számítást, ami az irodai programcsomag idei megjelenését prognosztizálta. Sokan ugyanis úgy vélték, hogy az a Windows 7-tel együtt jelenig majd meg, de jelzés értékű, hogy míg az utóbbi már - meg nem erősített információk szerint - kiadás előtti (RC) állapotban van, addig az új Office-ból még csak egy alfa verzió került ki néhány kiválasztott tesztelőhöz január elején.


Utóbbi a kiszivárgott információk szerint már tartalmazta a SharePoint Server 14, a Search Server 14, a Projekt server 14, az Office for Sales 14, és a Geneva kódnevű modult is az irodai programcsomag már korábban megismert és webesített alkalmazásai mellett.

 

 

officeweb.jpg
 

 

A megújult Office-nak ugyanis az egyik legnagyobb durranása a Web Applications lehet, amely gyakorlatilag a világhálóra költözteti a Word, Excel, PowerPoint és OneNote programokat. Utóbbiak a hírek szerint minden böngészőben elérhetőek lesznek, aminek köszönhetően a felhasználók létrehozhatják, szerkeszthetik, vagy megoszthatják dokumentumaikat, bármely eszközről érik is el azokat éppen.


Ezen webszolgáltatások az Office Live-on keresztül lesznek elérhetőek az egyéni felhasználók számára valószínűleg ingyenesen, míg a cégek meglevő licenc konstrukciójuk és hosztolt előfizetés segítségével érhetik majd el ezeket a szolgáltatásokat.


Korábbi hírek szerint az Office 14 béta verziója az év vége felé már hozzáférhető lesz a nagyérdemű számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.