Hirdetés
. Hirdetés

Megújul az AMILO sorozat

|

Új formatervvel jelentkezik a Fujitsu Siemens Computers. Az új otthoni termékcsalád neve AMILO 3000.

Hirdetés

A vállalat kétéves komplex projekt keretében alkotta meg az új formatervezési nyelvet. Ez a jövőben a Fujitsu Siemens Computers valamennyi otthoni és üzleti termékénél érvényesül - jelentette be a vállalat. Poros Gábor, a Fujitsu Siemens Computers Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: a társaság az eddiginél is nagyobb felelősséget vállal a termékekért. Az X és S sorozatú gépeire három éves, a helyszínre szállítást is magába foglaló garanciát biztosít a korábbi, rövidebb szervizgarancia helyett.

A Fujitsu Siemens Computers három termékcsaládot vezet be az új formatervvel:

° Az AMILO név a kontrasztos fekete-fehér színű otthoni termékeket takarja (képünkön az AMILO 3000 család egyik tagja).
° A SCENICVIEW, ESPRIMO Mobile, ESPRIMO és CELSIUS modellek üzleti felhasználásra készültek. Az antracitszürke gépek a megbízhatóság, a biztonság és a robusztusság benyomását keltik.
° A PRIMERGY név továbbra is az adatközpontos erőgépeket jelöli. A szürke-fekete szerverek 2009 első negyedévétől kaphatók.

 

amilo3000.jpg
Az AMILO 3000 a Fujitsu Siemenstől

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.