Hirdetés
. Hirdetés

Megújult az Adobe hivatalos honlapja

|

A látványos külső letisztult, egyúttal átláthatóbb felépítést takar. Emellett a tartalomban is komoly előrelépést tett az új Adobe.com.

Hirdetés

Az oldal nagy előnye, hogy a szemnek kellemes design nem megy a használhatóság rovására, hanem kiegészíti azt. Első pillantásra észrevehetjük, hogy immár az Adobe és Macromedia termékeket egyaránt megtalálhatjuk az Adobe.com-on. Kiemelt, első helyre került a menüben a Solutions, azaz megoldások szekció - ez jelzés arra nézve is, hogy a vállalat a komplex megoldások irányába mozdul.

Láthatjuk azt is, hogy az üzleti megoldások és technológiák is jelentős hangsúlyt kaptak, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy az egyéni felhasználók háttérbe szorulnának. A termékleíró oldalak új, hasznos információkkal bővültek, több lett a támogatás, és megújult a Downloads - vagyis a letöltés - rovat is.

Az Adobe hivatalos oldala természetesen továbbra is a www.adobe.com címen található.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.