Hirdetés
. Hirdetés

Megújult az MSN Search arculata

|

A Microsoft megújította MSN Search kereső szolgáltatásának kinézetét, hogy harmonizáljon a Live termékcsaláddal. Ezt a lépést az oldal Windows Live Search névre történő átkeresztelése követi majd.

Hirdetés

A névváltás június elején történhet meg, pontos időpont egyelőre nem ismert. Nem csak a külső változott: a vállalat továbbfejlesztette a rendszer algoritmusait, növelték a keresési találatok pontosságát.

A search.msn.com címen elérhető szolgáltatás oldala mindössze egy keresőablakból, és a felette lévő gombokból áll. Ám betűtípusában és alapvető dizájn elemeiben megegyezik a központi www.live.com oldal kinézetével. A Windows Live egy személyre szabott kezdőlap, amelynek célja összegyűjteni a felhasználó számára az általa leggyakrabban felkeresett oldalakat, és csokorba fogja a legfontosabb szolgáltatásokat, mint például az e-mail, a hír fejlécek, és egyéb mini alkalmazások, amelyeket a Microsoft egyszerűen Gadgets-nek nevez.

A vállalat 2005. novembere óta folyamatosan alakítja át webes szolgáltatásait az egységesítés érdekében. Nemrég az MSN Virtual Earth szolgáltatást is átnevezték Windows Live Localra. Sokak szerint a Microsoft hamarosan teljesen megszabadul az MSN márkanévtől, ám ezt a cég szóvivője nem erősítette meg. Több vezető is elhintett már olyan információkat, melyek szerint az MSN egy központi szórakoztató eszközzé válna, ahol videók, zenék és egyéb webes tartalmak érhetők el egy kattintással.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.