Hirdetés
. Hirdetés

Megváltozik a Messenger

|

Néhány fölösleges funkciót kivesznek belőle.

Hirdetés

Hirdetés

Tovább egyszerűsödik a Facebook Messenger: kiveszik belőle a Discover gombot, amely egy rosszul sikerült próbálkozás volt a közösségi hálózat chatbotjának a csevegő alkalmazásba történő becsempészésére.

A Messenger áttervezése 2018-ban kezdődött, miután a korábbi vezető, Davic Marcus "mindent bele" jellegű tervezési filozófiája nyomán az app addigra túltelítődött funkciókkal és gombokkal.

Az új vezető, Stan Chudnovsky szerette volna, ha a Messenger visszatalál a gyökereihez, ezért az eszközök meggyomlálása mellett döntött.

A Discover lap, amelynek eltávolítását már tavaly nyáron bejelentették, a mesterséges intelligenciát próbálta behozni a programba. De nem vált népszerűvé, nagyon kevesen használták, ezért most mennie kell. És nem csak ő esik áldozatul a tisztogatásnak: eltűnnek Messengerből az Instant Games játékok is.

A változtatásoktól a Facebook azt várja, hogy a Messenger vonzóbbá és kezelhetőbbé válik, mert a felhasználók figyelmét nem vonják el a kevéssé fontos szolgáltatások, és az alapfunkcióra tudnak koncentrálni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.